ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

O zi minunata la Ferma Animalelor

Sambata 22.06.2024 am organizat o mica excursie cu copii la Ferma Animalelor din comuna Pantelimon unce copii au avut parte de distractie si relaxare dupa un an de scoala.

Am plecat de dimineață, să prindem răcoare (cât de cât). Nu era aglomerat dar am preferat sa ajungem din timp pentru copilasii sa se poata bucura de cat mai mult timp alaturi de animale .

O data cu venirea pranjului si inevitabil a caldurii ne-am retras catre locul unde copii au colorat planse cu nisip colorat si unde micutii sau simtit foarte bine.

Binenteles nu ne-a lipsit din aceasta minunata excursie nici sandwichurile gatite cu atentie de mamicile care au avut placerea de a venii cu noi si de a ne ajuta in organizarea pentru care trebuie sa multumim inca o data celor care au avut grija de noi sa nu ne lipseasca nimic cei de la ANA si CORNEL care a avut grija sa asigure masa de pranz a copiilor si doamna Liliana Preda de la Alpin 57 care pe aceasta vreme ffff calduroasa a avut grija de noi cu minunata inghetata care ne-a fost daruita pentru toti cei prezenti la eveniment.

In cursul serii ne-am intors in Capitala putin obositii dar fericiti cand priveam in ochii copiilor si vedem cum radiaza de bucuriedrept pentru care consideram ca si aceasta actiune s-a incheiat cu succes drept pentru care tinem sa multumim tuturor sponsorilor si partenerilor nostri care au vent si vin langa noi la aceste evenimente.

Acum prichindeii au luat vacanta se pot bucura si juca in voie…..dar NOI echipa ACTP nu avem timp de asa ceva deja am demarat toate cele necesare pentru Tabara de vara care speram sa fie exact asa cum a fost si cea de anul trecut.

Va multumim tuturor pentru sustinere si nu uitati cu cat suntem mai multi cu atat putem face mai multe fapte bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *