Tăriceanu a bătut palma cu Dragnea

Tăriceanu a bătut palma cu Dragnea

POLITICA

Co-președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, joi, că a decis, miercuri seară, împreună cu liderul PSD Liviu Dragnea, ca ALDE și PSD să meargă împreună pe o listă comună la alegerile locale din București.

„Mergem impreuna dar trebuie sa vedem care sunt cei mai buni candidati. In sectorul 1, de exemplu, dl Dan Tudorache este presedintele organizatiei (PSD) si e Laura Chiriac de la ALDE si stam si cantarim cine este mai potrivit. In functie de asta alegem si sectoarele si candidatii (…) In momentul de fata aceasta este decizia pe care am luat-o si incercam pe ea sa construim””, a declarat Tăriceanu.

El a indicat ca nici PSD si nici ALDE nu vor sustine o eventuala candidatura a primarilor alesi in 2012 in sectoarele 1 (Andrei Chiliman), Cristian Popescu Piedone (sectorul 4) si Marian Vanghelie (sectorul 5). „Sunt foarte bine pozitionati, au un procent de sustinere ridicat, dar noi ne-am hotarat sa ne prezentam cu alti candidati”, a spus Tăriceanu.

În ceea ce privește posibilii candidați ALDE și PSD în Capitală, el a spus: „Unii deja sunt testati, am facut sondaje in unele sectoare sa vedem cum stau candidatii, cum sunt perceputi’.

„Avem si noi si PSD-ul intentia de a realiza un rezultat cat mai bun la Bucuresti si din aceasta perspectiva trebuie sa urmarim care sunt cei mai buni candidati si acesti candidati sa-i desemnam sa ne reprezinte in acele sectoare care au un profil cat mai apropiat de profilul candidatilor”, a precizat Tăriceanu.

Co-președintele ALDE a mai spus că nu a înțeles „foarte clar” ce se va întâmpla cu sectorul 2, condus de un primar UNPR. „Ce discutasem initial cu PSD era sa mergem cu candidat propriu in sectorul 2, urmand sa fie desemnat ori de la noi ori de la PSD”, a declarat Tariceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *