ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Steaua si Dinamo – 0-0. Derbi fara gol

DSC04739

DSC04741

Steaua a remizat duminica (0-0), pe teren propriu, cu Dinamo, in derbiul etapei a V-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala. La partida de pe Arena Nationala au asistat aproximativ 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de fani dinamovisti. Meciul a fost intrerupt cateva minute din cauza petardelor aruncate pe teren.

In minutul 51, executarea unei lovituri libere a echipei Dinamo a fost intarziata cu doua minute, dupa ce o petarda a galeriei dinamoviste a fost aruncata la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Hategan si jucatorii stelisti Adrian Popa si Sulley Muniru.

La cateva minute dupa acest incident, din sectorul rezervat suporterilor stelisti a fost aruncata o petarda la aproximativ doi metri de portarul dinamovist Vitautas Cerniauskas.

In urma acestor incidente, organizatorii i-au avertizat la statia de amplificare pe spectatorii prezenti sa nu mai arunce materiale pirotehnice in teren, deoarece exista riscul intreruperii partidei.

Din sectorul rezervat galeriei dinamoviste a fost aruncat un scaun, iar suporterii au aprins mai multe faclii care au produs un mic incendiu in peluza, dar care a fost stins de pompieri.

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toşca – Muniru, Breeveld – Adi Popa, Hamroun, Chipciu – Tade. Rezerve: Niţă, Filip, Tudorie, Mihalcea, Tahar. Antrenor: Mirel Rădoi.

Dinamo: Cerniauskas – Feussi, Marc, Mevjla, Filip – Vojnovic, Nedelcearu – Rotariu, Matei, Lazăr – Gnohere. Rezerve: Abraham, Petre, Fai, Şerban, Târcoveanu, Moldoveanu. Antrenor: Mircea Rednic.

DSC04828

DSC04823 DSC04824

DSC04791

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *