ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

STEAUA. EXCLUSIV / Tănase s-a TRANSFERAT! “Gigi e de ACORD!”

b_10_tanase_2013

STEAUA. Decarul şi căpitanul campioanei, Cristi Tănase, pleacă din Ghencea după şase sezoane petrecute la campioana României! Mijlocaşul de 28 de ani a ajuns la o înţelegere cu formaţia Bani Yas, din Emiratele Arabe Unite, urmînd să semneze un angajament cu formaţia arabă pentru următorii trei ani!

STEAUA. După ce în iarnă Gigi Becali a refuzat 1,5 milioane euro de la SC Qatar pentru cedarea lui Cristi Tănase, patronul campioanei a decis să îl lase să plece pe mijlocaşul care, în ultimele luni, şi-a declarat nemulţumirea de ratarea transferurilor în străinătate. În schimbul cedării lui Tănase, Steaua urmează să primească exact cît a oferit şi echipa din Qatar, 1,5 milioane euro!

Conform surselor FANATIK.RO, cele două părţi au ajuns la un acord la derby-ul dintre Steaua şi Dinamo, partidă la care a asistat inclusiv Luis Garcia, antrenorul lui Bani Yas. “Garcia a avut ultimul cuvînt de spus în privinţa transferului! Cele două părţi au ajuns la un acord, din vară Tănase va pleca de la Steaua”, este completarea făcută de apropiaţii lui Becali. Bani Yas nu este la prima tentativă de a-l achiziţiona pe Cristi Tănase! Jucătorul este monitorizat de formaţia arabă de mai multe luni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *