ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Steaua ’86 sărbătoreşte 29 de ani de la câştigarea CCE

423246_423246_aniversare_steaua_cheile_gradistei_1

Fotbaliștii Stelei care au câștigat Cupa Campionilor Europeni vor sărbători, joi, la Cheile Grădiștei, împlinirea a 29 de ani de la cucerirea trofeului. Legendele Stelei vor organiza patru meciuri demonstrative.

„E un eveniment în cadrul căruia sărbătorim și 29 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla. Acțiunea va avea loc la Cheile Grădiștei, unde de patru ani organizăm această reuniune. Vor fi patru meciuri, două miercuri și joi alte două, care se vor disputa într-o sală polivalentă, nou-nouță” a declarat pentru Mediafax fostul portar Helmuth Duckadam.

La eveniment vor participa membrii echipei Steaua din 1986,dar și alți foști fotbaliști. „Vor veni toți componenții generației Steaua ’86, mai puțin cei care sunt plecați în străinătate și au meciuri de campionat, cum e Pițurcă sau Boloni, și Lăcătuș, care e în Spania. Din generația lui Iosif Rotariu am înțeles că vine Bogdan Stelea, sper să vină și Gică Hagi, dacă va putea, Daniel Prodan, Jean Vlădoiu, și Ilie Balaci, Ovidiu Sabău. Vom fi peste 150 de persoane, vine și naționala jurnaliștilor, o echipă de la Cheile Grădiștei, suporteri ai Stelei, o echipă de old-boys. Vom fi o trupă numeroasă. Important este că ne întâlnim” a mai spus Duckadam.

Strângere de fonduri pentru Kasandra Rotariu

Președintele de onoare al Stelei a mai declarat că partidele demonstrative vor avea loc într-o sală cu 1.500 de locuri de la Cheile Grădiștei și scopul este strângerea de fonduri petnru fiica luiIosif Rotariu, Kasandra.

„E un aveniment mai amplu. Se numește „Fotbalul, alături de Kasandra Rotariu” și vrem să strângem fonduri pentru a o ajuta pe fiica lui Iosif Rotariu. Intrarea este liber[, dar va exista o urn[ unde doritorii pot dona orice sumă pentru Kasandra Rotariu. Am mai reușit să strângem o sumă de 8.000 de lei și de la sponsori” a încheiat Duckadam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *