ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Show-ul pirotehnic din Colectiv, pregătit de un artificier autorizat care se afla în club. În ce stare este bărbatul Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/show-ul-pirotehnic-din-colectiv-pregatit-de-un-artificier-autorizat-care-se-afla-in-club-in-ce-sta-556942.html#ixzz3qRJVnHlu

image-2015-10-31-20544799-0-artificiile-care-izbucnit-incend_397702ff09

Potrivit Mediafax, show-ul pirotehnic a fost asigurat de un artificier autorizat, Marian Moise, în vârstă de 31 de ani.

În urma incendiului, acesta a fost rănit şi se află internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, în stare stabilă, au precizat sursele citate. Anchetatorii suspectează că incendiul s-a produs pentru că artificiile nu ar fi fost puse la distanţa potrivită faţă de structurile inflamabile din zona în care a fost organizat spectacolul.

Potrivit cercetărilor făcute până în prezent, pentru artificiile folosite vineri seară în Clubul Colectiv nu era necesară autorizaţie de la ISU, întrucât acestea făceau parte din clasele I şi II, care pot fi folosite în interior.

În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, peste 50 fiind în stare critică sau grava.

sursa:Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *