ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Rugby: Timișoara Saracens-CSM Olimpia București, derby-ul sferturilor Cupei României

RUI

Sferturile Cupei României la rugby se vor desfășura în acest week-end, partida dintre Timișoara Saracens, campioana en-titre, și CSM Olimpia București fiind considerată derby-ul acestei faze a competiției.

Pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu”, bănățenii pornesc cu prima șansă, în meciul disputat în faza grupelor ei câștigând cu 29-8, partida jucându-se atunci în București. Cu toate acestea, CSM Olimpia nu va fi o pradă ușoară, mai ales că ”tigrii” vin cu un moral ridicat după victoria contra Stelei din ultima etapă a grupelor.

Tot sâmbătă, Dinamo va primi, pe teren propriu, replica celor de la U Cluj, ”buldogii” având și ascendentul victoriei obținute în grupe, în timp ce duminică va avea loc confruntarea dintre Steaua și CS Unirea Poli Iași, un meci în care, probabil, nu se va pune decât problema scorului, ”militarii” fiind favoriți cerți.

Vice-campioana CSM Știința Baia Mare este calificată deja în semifinalele Cupei, după ce a câștigat la ”masa verde”, cu 5-0, partida cu RC Stejarul Buzău, echipă care a anunțat că nu se poate prezenta la meci din cauza numeroaselor accidentări din lot.

Penultimul act al competiției va avea loc pe data de 14 mai, urmând ca actul final al Cupei României să aibă loc pe 21 mai, la Timișoara și nu la Baia Mare, așa cum se anunțase inițial de către FRR, maramureșenii renunțând la dreptul de a găzdui finala ediției din 2016.

SURSA : AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *