ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Protest de AMPLOARE. Centrul Bucurestiului este blocat: „Jos Oprea, jos Ponta!”/”RUSINE sa va fie”

protest-610x300

Peste 8.000 de oameni protesteaza in Bucuresti si cer demisia lui Cristian Popescu Piedone, Gabriel Oprea si Victor Ponta.

Protestatarii s-au intalnit in Piata Universitatii, dupa care au plecat spre sediul Guvernului. Se scandeaza „Ne-am saturat” si „Jos Oprea”. Tot bulevardul este ocupat, coloana de manifestanti creste tot mai mult.

Alte scandari:  „Asasinii! Asasinii”, „Iesiti din casa, daca va pasa”, „Ieri eram indoliati, azi suntem infuriati”, „Coruptia ucide”, „Coruptia, indiferenta si lacomia ucid toata Romania”, „Politicieni, toti sunteti vinovati de masacrarea Romaniei”.

protest3

Protestul a fost organizat pe Facebook, pe pagina „Demisia Piedone, subordonatilor lui si tuturor celor raspunzatori”, unde era postat si mesajul „Sa nu mai lasam oamenii sa fie sacrificati in numele spagii!”.

In timp ce tinerii protesteaza, Cristian Popescu Piedone anunta intr-un comunicat de presa ca va ridica un monument dedicat victimelor de la clubul Colectiv. Acesta se va numi „Monumentul celor fara de vina” si va avea gravat pe el numele tuturor celor care au murit in tragedia de la 30 octombrie. Lucrarea va fi amplasata pe strada Tabacarilor nr.7.

sursa:aktual24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *