Campania Umanitara “HRISTOS A INVIAT SI O SPERANTA LOR LE-A DAT”

Campania Umanitara “HRISTOS A INVIAT SI O SPERANTA LOR LE-A DAT”

          

Comunicat de presa

 

 

 

La fel ca în anii trecuți, Asociația Culturală ”Tonic Productions” va organiza o amplă campanie intre  01.03.202220.04.2022  care să aducă puțină bucurie persoanelor fără posibilități materiale(un numar de 200 de beneficiari). Anul acesta ne îndreptăm către persoanele în vârstă, cu pensii mici  care nu mai au sprijin familial cat si a copiilor din centrele de plasament si cei proveniti din familii nevoiase.

Campania ”Hristos a Înviat și o Speranță lor le-a dat” este un proiect foarte important al asociației noastre. Succesul acțiunilor noastre din trecut dar și oamenii cu inimă mare care ne-au ajutat să aducem bucurie copiilor din familii vulnerabile, familii cu mulți copii și cu posibilități materiale reduse, copii bolnavi,copii care nu au fost niciodată la mare sau la munte, copii care erau aproape de un abandon școlar, ne-a făcut să mergem mai departe cu și mai multă încredere. Bucuria din ochii bătrânilor sau copiilor care au primit pachete din partea asociației noastre și a sponsorilor acțiunilor întreprinse este cea mai mare satisfacție a noastră. Împreuna cu voluntarii ”Tonic Productions” ne dorim ca de această săbătoare sfântă a Învierii să aducem o mângâiere bătrânilor. Știm că vremurile nu sunt bune dar suntem convinși că putem, împreună, să aducem lumină în casele celor singuri.

Faptele bune trebuie să continue iar Asociația Culturală ”Tonic Productions” alături de voluntarii săi dar și sponsorii tradiționali vor face totul ca oamenii care au nevoie de noi să se bucure de sprijin și in acest an.

In perioada 01.03.202220.04.2022  va invitam  sa fiti parte a acestei minunate campanii iar pentru orice nelamurire va stam la dispozitie atat pe email la adresa asociatiei noastre : asocitiatonicproductions@gmail.com cat si la numarul de telefon 0769749910 unde va asteptam in numar cat mai mare langa noi

Cu respect

Florian Bucur

Presedinte ACTP

www.tonicproductions.ro