CAMPANIA  “Cate un iepuras pentru un copil nevoias”

CAMPANIA  “Cate un iepuras pentru un copil nevoias”

campanie-paste

CAMPANIA
“Cate un iepuras pentru un copil nevoias”
18.04.2019
Dragi prieteni,
Ne desparte mai puțin de o lună de sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului și, ca în fiecare an, ne dorim să fim mai aproape de semenii noștri greu încercați de bătrânețe, izolare sau suferință,cat si de copii necajiti.
Asociația Culturala Tonic Productions organizează în perioada 1 aprilie – 17 aprilie 2019 cea de-a IX-a ediție a Campaniei Umanitare de Paști, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile copiilor cu probleme și necazuri proveniti din familii defavorizate cat si al batranilor cu probleme  sociale.
Noi ne-am pregătit pentru ca și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, cărora le vom oferi 80 de pachete cu alimente necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor de Paști pentru batranii cat și 200 de pachete de Iepuraș pentru copii.
Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani, fie prin prezența efectivă la eveniment. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachetele cu toate cele necesare și vom fii mai aproape de ei, pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi cat și copiilor din familiile necăjite.
Donațiile în bani pot fi făcute în contul Asociației – RO64BTRLRONCRT0480678901, deschis la Banca Transilvania,sucursala Sebastian cu mențiunea “Umanitara de Paști”.
Pentru donațiile în alimente de bază, jucării și rechizite pentru copii, puteți lua legătura cu președintele Asociației Culturale Tonic Productions , Florian Bucur la numarul de telefon : 0769749910 sau e-mail:asociatiatonicproductions@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *