ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS a incheiat CAMPANIA “INCERCAM SA AJUTAM PASTELE SA-L LUMINAM”

ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS a incheiat CAMPANIA “INCERCAM SA AJUTAM PASTELE SA-L LUMINAM”

Nu e bogat acela care are multe, ci acela care n-are trebuinţă de multe, nici nu este sărac acela care n-are nici o agonisită, ci acela care pofteşte multe – după acest dreptar trebuie socotite totdeauna sărăcia şi bogăţia. De vei vedea, dar, pe cineva poftind multe, să îl socoţi mai sărac decât toţi, chiar dacă ar avea toate lucrurile din lume. De vei vedea pe cineva care nu are trebuinţă de multe, să crezi că este mai bogat decât oricine.” (Sf. Ioan Gură de Aur, Omilii la parabola despre săracul Lazăr și bogatul nemilostiv )

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 7.jpg

Prin bunavointa si disponibilitatea sponsorilor si partenerilor nostri , cu cateva zile inainte de sarbatoarea Pastelui au fost oferite catre asociatia noastra, un numar de 200 de pachete, continand alimente de baza si dulciuri, chiar in pragul marii sarbatori, ele fiind impartite familiilor aflate in dificultate sau cu o situatie materiala grea, atat din Bucuresti , cat si in imprejurimi , cu ajutorul voluntarilor nostri , carora le multumim pentru bunavointa si disponibilitatea de a ne ajuta si de aceasta data, si au facut posibil ca aceste daruri sa ajunga la cat mai multe persoane, acolo unde era mai multa si mai mare nevoie ca bucuria sarbatorilor pascale sa poata ajunge !

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 10.jpg

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 1.jpg

Mai presus de toate, caritatea are nevoie de o atitudine de bucurie interioară. A da de pomană nu poate să fie o povară sau un deranj de care să ne eliberăm în grabă. Poate să pară un lucru simplu a da de pomană, dar trebuie să fim atenți să nu golim gestul acesta de marele conținut pe care îl are. Într-adevăr, termenul latinesc pentru «pomană» provine din limba greacă și înseamnă, întocmai, «milostivire». Pomana, așadar, ar trebui să aducă cu sine toată bogăția milostivirii. După cum milostivirea are mii de drumuri, mii de modalități, tot la fel pomana se exprimă în atâtea feluri pentru a ușura greutățile celor care sunt în necesități.(…) pomana este un gest de iubire care se adresează celor pe care-i întâlnim pe cale: este un gest de atenție sinceră față de cei care se apropie de noi și cer ajutorul nostru, făcut în ascuns unde numai Dumnezeu vede și înțelege valoarea gestului făcut.” (Papa Francisc)

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 8.jpg

Presedintele Asociatiei Culturale Tonic Productions domnul Bucur Florian a transmis un mesaj catre cei care au facut posibila ca aceasta campanie sa se incheie asa cum am preconizat si toate familiile aflate in baza noastra de date.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 3.jpg

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 14.jpg

” Multumim si suntem recunoscatori sponsorilor nostri,persoanelor fizice care au contribuit la aceasta minunata campanie si care si de aceasta data a fost alaturi de noi in prag de sarbatori, dorind sa se implice activ in sustinerea actiunilor noastre caritabile, pe care le-am desfasurat in aceasta perioada, dar si pentru sustinerea constanta pe care ne-o acorda pe parcursul intregului an! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca !”a declarat Presedintele Asociatiei Culturale Tonic Productions domnul Florian Bucur pentru ziarul X-Plosion Romania.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 15.jpg

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 13.jpg

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 12.jpg

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 6.jpg

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 8-1.jpg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.