ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Orice copil are dreptul la vacanta

Orice copil are dreptul la o vara frumoasa este ultima campanie pa care o lansam acum si unde va asteptam alaturi de noi !

image.png

Orice copil are dreptul la o vară de vis și tabere frumoase și acum pe ultima sută de metrii vă rugăm să ne ajutați să ducem copii premianți și fără posibilități in 2 tabere educaționale dar mai ales distractive.

După ce am reușit să ducem o parte dintre puști de 1 iunie la Dino Park și cu susținerea DirectBooking  si Lighthouse PR ne-au mai rămas bani și să le face cadouri celor care au obținut cele mai bune rezultate la școală în acest an.

image.png
image.png

Sper din tot sufletul că ne veți putea ajuta să îi scoatem pe cei mici din  blocurile de beton, în natură. Vrem să mergem la Lerești unde cei mici pot face drumeții în pădure, plimbări cu căruța, ștafete și întreceri, hrănesc animale drăguțe, fac tir cu arcul și vor învăță multe lucruri care le sunt de folos.

Pe cei mai mari vrem să îi duce la mare, oriunde e mai ieftin ca să putem să luăm pe toți cei care nu au văzut marea decât la televizor. Deocamdată am văzut ceva acceptabil în Eforie Sud sau în Corbu. 

Credeți că ne puteți ajuta? 

Eu vă mulțumesc mult pentru atenție și răbdare și sper că firma la care lucrați ne va putea dona din impozitul de profit care, acum la sfârșit de trimestru fiscal nefolosit, se duce la stat.

O zi cât mai glorioasă,

Florian Bucur

Presedinte ACTP

0769749910

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *