ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Meciul cu Spania se va juca pe Arena Naţională: Condiţiile vicepremierului Dâncu

nocturna-national-arena-7

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat vineri, la Zalău, că există toate condiţiile pentru ca meciul de fotbal România-Spania să se joace la Bucureşti, pe Arena Naţională, existând numai problema acceptului Primăriei.

Afirmaţiile vicepremierului vin în contextul în care tot vineri primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, i-a solicitat vicepremierului Vasile Dîncu accelerarea procedurilor în urma cărora Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice să elibereze agrementul privind materialul din care este realizat acoperişul de la Arena Naţională. „O să-i răspund mai complex domnului Sava, pentru că nu am vrut să frâng de la început cariera politică a unui tânăr politician. Am adunat trei ministere care au lucrat la o soluţie, ISU, Inspectoratul de Stat în Construcţii, am lucrat împreună şi cu reprezentanţi ai primăriei pentru a face împreună un dosar de câteva sute de pagini privind organizarea securităţii spectatorilor la meciul respectiv. Aveam toate condiţiile, ne pregăteam să anunţăm acest lucru şi în ultimul moment a venit domnul primar şi ne-a spus că dacă nu-i dăm autorizaţie sau dacă nu schimbă legea pentru ca el să primească autorizaţie atunci el nu este de acord cu asta, pentru că el vrea să respecte legalitatea întru totul. Adică a vrut să devină o statuie a legalităţii întruchipate, să ne arate pe de o parte că vechiul primar nu a făcut lucrul care trebuie pentru stadion şi alte chestiuni în prag de campanie. Ne pare rău că un tânăr politician are o asemenea tratare a unei probleme publice foarte importante”, a afirmat Vasile Dîncu.

Vicepremierul a subliniat că în acest moment se pune doar problema acceptului Primăriei Capitalei. ‘Noi am pregătit toate acele documente. O să facem publice şi alte aspecte legate de asta. Deci există în acest moment toate condiţiile pentru ca să se desfăşoare meciul cu Spania în 27 martie, la Bucureşti. Este numai problema acceptului Primăriei. (…) Domnul primar încearcă mai degrabă să caute ceva politic, dar noi nu putem schimba legea prin care să optimizăm, să spunem aşa, populismul candidaţilor din campanie şi nici nu putem să eliminăm lipsa de curaj a celor care se gândesc în primul rând la cariera lor politică şi nu se gândesc la oameni şi la cetăţenii din oraşele respective”, a menţionat Dîncu, spune Agerpres.

 

sursa:AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *