ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Handbal feminin: Vărzaru (CSM București) – România trebuie să fie mândră de ce a realizat această echipă

CSM

Handbalista Cristina Vărzaru a declarat, luni, la întoarcerea în țară a câștigătoarei Ligii Campionilor, că România trebuie să fie mândră de ce a realizat echipa CSM București în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

„Tot anul am trăit sentimente de disperare, de neputință, de frică, de curaj, de încredere… dar acum, la final, avem sentimente de bucurie care nu pot fi descrise în cuvinte. Nu există un ambasador mai puternic decât ce a realizat această echipă. România trebuie să fie mândră de ce a realizat această echipă. Finala a fost un incredibilă, un meci interzis cardiacilor. Nu am mai jucat o finală ca asta niciodată, și eu chiar am jucat multe. A fost un meci pe cinste, pe parcursul căruia am trăit o mulțime de sentimente, iar la sfârșit fericirea pură. Vreau să mă bucur de acest al patrulea trofeu al Ligii Campionilor din carieră, sunt fericită și mă simt binecuvântată”, a spus Vărzaru pe Aeroportul Henri Coandă.

Jucătoarea suedeză Isabelle Gullden a declarat că nimeni nu credea în urmă cu jumătate de an că echipa CSM București va câștiga Liga Campionilor. „Mulțumesc tuturor pentru primire. Dacă spuneam că vom câștiga trofeul acum 5-6 luni, cred că nimeni nu ne-ar fi crezut. Mulțumesc echipei, jucătoarelor care nu au apucat să joace, toată lumea a fost extraordinară. Suntem extrem de fericite după această victorie. A fost un meci strâns în finală, dar am luptat împreună până la sfârșit. Am trecut toate prin atât de multe, iar când câștigi un asemenea trofeu este extraordinar. Nici nouă nu ne venea să credem că suntem la Budapesta. Poate că nu este cel mai corect să câștigi la lovituri de departajare, dar când reușești este minunat”, a afirmat Gullden.

Antrenorul principal Kim Rasmussen a menționat că performanța este cu atât mai importantă cu cât a fost realizată la prima participare în Liga Campionilor. „Mulțumesc echipei mele pentru acest parcurs minunat. Suntem campionii Europei la prima participare. Suntem mândri de ce am realizat, finala a fost extraordinară. Este o zi fericită pentru handbalul românesc”, a precizat el.

Jucătoarele și membrii staff-ului echipei CSM București au fost primiți la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional ”Henri Coandă” din Otopeni de suporteri, reprezentanți ai Primăriei Capitalei, ai Ministerului Tineretului și Sportului și ai Federației Române de Handbal.

CSM București, debutantă în competiție, a câștigat duminică trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin după ce a învins-o în finala de la Budapesta pe Gyor ETO cu scorul de 29-26, după prelungiri și aruncările de la 7 metri. În semifinala de sâmbătă, CSM trecuse cu 27-21 de Vardar Skopje. Gyor câștigase de două ori trofeul în ultimii trei ani (2013, 2014).

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *