ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Guvern: Ajutoare de urgență pentru familiile persoanelor decedate în incendiul din clubul Colectiv

pontaaaaa

Guvernul a decis marți acordarea unor ajutoare de urgență pentru familiile persoanelor care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv.

Potrivit unui comunicat al Executivului, remis AGERPRES, ajutorul, în cuantum de 5.000 de lei, va fi acordat familiei fiecărei persoane decedate.

„Identificarea beneficiarilor și plata ajutoarelor de urgență se efectuează de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București, în funcție de domiciliul familiilor. Ajutorul va fi acordat în baza unei cereri adresate agenției pentru plăți și inspecție socială din raza teritorială a domiciliului și a unei copii a actului de identitate”, precizează Guvernul.

În plus, Executivul va acorda un ajutor în valoare de 10.000 de lei pentru familia femeii decedate în incendiu care își întreținea singură cei cinci copii cu vârste cuprinse între 11 ani și 23 de ani, precum și tatăl paralizat, după ce soțul acesteia a decedat în urmă cu 8 ani.

Titularul acestui ajutor de urgență va fi fiica cea mare, Camelia, singurul copil major al familiei, mai anunță Guvernul.

sursa:AGERPRES/(AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Claudia Stănescu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *