ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Fotbal: Medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu, se desparte de FRF după 25 de ani

MECI

Federația Română de Fotbal anunță pe site-ul său oficial despărțirea de Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale, după o colaborare de mai bine de 25 de ani.

”În vârstă de 65 de ani, medicul a ajuns la vârsta pensionării, motiv pentru care contractul său cu FRF a ajuns la final. Neputându-se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federația Română de Fotbal îi mulțumește doctorului Pompiliu Popescu pentru întreaga sa activitate la echipa națională și îi urează succes în proiectele pe care le va întreprinde”, se arată în comunicat.

Prin plecarea medicului Popescu, FRF se va despărți și de staff-ul acestuia, format din masorii Roger Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea și Bogdan Ionescu.

”Precizăm că încheierea colaborărilor s-a făcut prin achitarea tuturor obligațiilor financiare, inclusiv a bonusurilor de calificare la EURO 2016”, precizează sursa menționată.

Președintele Comisiei Medicale a FRF, Ion Codorean, a evaluat situația încă de la începutul anului, potrivit comunicatului, iar Federația ”are în acest moment mai multe soluții”, urmând să anunțe la începutul săptămânii viitoare componența noului staff medical de la echipa națională.

Naționala României va debuta pe 10 iunie la EURO 2016, contra Franței, pe Stade de France. Tricolorii vor mai juca în Grupa A cu Elveția (Paris, 15 iunie) și cu Albania (Lyon, 19 iunie). Până atunci naționala va mai disputa trei meciuri amicale, cu RD Congo (Como, 25 mai), Ucraina (Torino, 29 mai) și Georgia (București, 3 iunie).

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *