ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Elena Udrea aşteptată cu flori la ieşirea din închisoare: „RĂMÂN ÎN POLITICĂ!”

udrea-eliberata-deputat-de-neamt-3

La ieşirea pe poarta închisorii Târgşor (unde e petrecut ultima perioadă de arest preventiv), Elena Udrea – deputat de Neamţ – a declarat că rămâne în politică şi din această postură va lupta pentru îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare.
Iată, mai jos, o parte din declaraţiile ei, date acum câteva minute:

“Unora le-am dat motive sa se bucure ca Udrea a fost inchisa. Politicienii nu sunt iubiti, stiu asta. Dar daca trebuie pedepsita clasa politica ar trebui sa fiu printre ultimii pedepsiti.
Am avut posibilitatea sa ma adresez conducerii penitenciarului care mi-au asigurat o protectie in conditiile incare exista aceasta amenintare.
Raman in politica. Sunt multe de schimbat. Justitia trebuie sa se faca nu ca o razbunare ci cu dreptate.
Ii multumesc lui Traian Basescu ca a continuat sa ma sustina. Nu l-am sunat.”

“Foarte multe lucruri nu le-am stiut, le-am tratat superficial. Am vazut oameni care vorbesc despre arest fara sa cunoasca. Asa am fost si eu. Am considerat ca nu trebuie sa cunosc. Asta cred ca a fost destinul meu. Sa cunosc aceste conditii si sa pot sa fac ceva pentru oamenii de aici. Pornind de la conditiile in care sunt cazati pana la legile care trebuie schimbate.
Echipa de aici este formata din oameni minunati care incearca cu mmult suflet sa compenseze lipsa de resurse. Sunt femei care paote au gresit dar merita tratate decent”.

Elena Udrea a fost aşteptată, la ieşirea din închisoare, cu flori, de mama sa şi de Ruxandra Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *