ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Deputat, lider de partid, candidat la Primăria Capitalei

danielfenechiu-1450087876.jpgSe încinge lupta pentru funcţia de primar al Capitalei. A doua funcţie din România ca număr de voturi are un nou pretendent. Președintele Partidului Național Democrat, Daniel Fenechiu, a anunțat, luni dimineață, la Realitatea TV, că va candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al Capitalei.

„Mă bate gândul mai de mult să candidez și nu e o premieră pentru că eu cred că vine vremea ca, la un moment dat, să candideze pentru funcții de acest gen oameni care au o minimă legătură cu administrația. Cu siguranță mă va susține Partidul Național Democrat și mai există un partid care a avansat ipoteza că m-ar putea susține”, a spus Fenechiu.

În acest context, Fenechiu a dat asigurări că Bucureștiul ar arăta altfel iarna dacă acesta s-ar afla la conducerea primăriei.

„Bucureștiul încheie niște contracte de deszăpezire cu diverse firme care niciodată nu sunt avantajoase pentru București. Dacă situația va fi similară, Bucureștiul ar fi mai bine pregătit sau aș pleca. Lucrurile trebuie lucrate pe rezultate și nu pe bune intenții. Bucureștiul pierde anual mulți bani pe deszăpezire. Când nu ninge, plătește degeaba. Când ninge, nu se întâmplă ce trebuie să se întâmple. Astăzi nu pot să îi reproșoz lui Cioloș nimic. O să vină Dacian Cioloș, Dan Costescu și Petre Tobă și o să zică: ‘noi am venit în noiembrie, contractele sunt făcute pe nu știu câți ani de dinaintea noastră'”, a mai precizat Fenechiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *