ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Cristian Adomniţei, săltat din trafic şi dus la audieri la DNA Iaşi

adomnitei115-as-1-900x444

Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a fost săltat cu jandarmii astăzi şi dus la DNA Iaşi pentru audieri, anunță Ziarul de Iași.

Potrivit unor informaţii, ar mai fi fost ridicate şi duse la audieri Teodora Jinga, şefa Direcţiei de Proiecte Europene din cadrul CJ, şi una dintre subalternele sale, Ioana Raţă.

Adomnitei a fost saltat de procurorii DNA in jurul orei 13:00. Adomnitei a fost oprit in trafic, iar angajatele CJ au fost saltate de procurori direct din institutie, scrie Bună Ziua Iași.

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi a confirmat pentru Ziarul de Iaşi că se află la audieri.

Retinerea sefului CJ vine dupa ce procurorii DNA au descins la sediul CJ Iasi, institutie condusa de liberalul Cristian Adomnitei. Organele de ancheta au intrat in mai multe birouri. Asupra conducerii CJ si a unor directori din institutie planeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2013 – 2015. Initial, vizati de acuzatiile procurilor au fost presedintele Cristian Adomnitei, fostul vicepresedinte Victor Chirila, dar si sefa de la Directia de Proiecte si Dezvoltare Durabila, Teodora Jinga, scrie ziarul Bună Ziua Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *