ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

(Corespondență) Handbal feminin: Kim Rasmussen (CSM București) – Meciul cu Vardar Skopje va fi ca un război

HANB

Trimisul special AGERPRES, Teodor Ciobanu, transmite: Antrenorul danez Kim Rasmussen (CSM București) se așteaptă la un adevărat show la turneul Final Four-ul al Ligii Campionilor de la Budapesta, care reunește cele mai bune jucătoare din lume, și este optimist în privința șanselor campioanei României să facă un rezultat bun.

Meciul cu Vardar Skopje, care ne-a învins de două ori în grupa principală, se anunță unul foarte dificil, iar Rasmussen îl compară cu un război.

”Va fi o bătălie adevărată, într-o atmosferă deosebită, un meci cu multă dăruire, cred că va fi ca un război. Vom încerca să câștigăm, dar va trebui să jucăm la maxim, și cred că în jocul nostru la acest Final Four va avea multă intensitate, cred că va fi o bună propagandă pentru handbalul feminin. Toate echipele de aici au jucătoare de clasă și asta este atât de deosebit la Final Four, cu adevărat cele mai bune jucătoare din lume sunt toate aici. Cred că pentru prima oară cele mai bune jucătoare s-au strâns aici, la Budapesta, într-o singură competiție. Toată lumea vrea să câștige, eu vreau să câștig și spectatorii vor fi răsfățați în acest weekend și vor vedea cel mai bun handbal feminin posibil”, a declarat antrenorul danez la întâlnirea cu media de vineri.

Rasmussen a opinat că micile detalii și dispoziția jucătoarelor vor face diferența în semifinala cu macedonencele.

”Într-un meci am arătat o defensivă foarte bună, într-un altul nu a mai fost așa de bună, evoluțiile au fost amestecate și asta e aspectul cel mai periculos. La Vardar nu poți să știi, trebuie să aștepți să intre în teren ca să-ți dai seama ce zi vor avea. Am petrecut mult timp urmărind înregistrări video, dar nu-mi place să-mi risipesc timpul, dar micile detalii vor face diferența. Va trebui să fim extrem de disciplinați în apărare, să jucăm foarte bine în atac, să profităm de momentele în care vor avea slăbiciuni în apărare și dacă ne păstrăm calmul, avem o șansă bună să învingem. Nu îmi pasă cu cine vom juca în finală”, a adăugat antrenorul bucureștencelor.

CSM București a atins un nivel foarte bun în ultimele luni, în special datorită faptului că nu au mai existat probleme cu accidentările.

”Știu câte ceva despre atuurile și slăbiciunile jucătoarelor, dar nu este ușor să profiți de acest lucru în timpul jocului. Ar fi o mică răzbunare pentru meciurile pierdute cu Vardar, dar asta nu ar conta așa de mult. Am avut multe probleme în interiorul și exteriorul echipei pe parcursul acestui sezon, am avut atâtea accidentări, dar de două luni am avut toate jucătoarele la antrenament, nu sunt toate 100%, dar din acest motiv nivelul nostru de joc a crescut. Cu Rostov nu mi-am imaginat că putem juca așa de bine. Am crescut, nu știu cât de buni putem să fim, dar suntem la cel mai bun nivel și putem juca un handbal foarte bun aici și nu vom fi ușor de învins”, a mai spus Rasmussen.

Despre viitorul său la CSM București, danezul a spus că totul se va decide după Final Four: ”Viitorul meu se decide luni, atunci voi discuta ce se va întâmpla”.

Meciul CSM București — Vardar Skopje din semifinalele turneului Final Four are loc sâmbătă de la ora 18,45 la Papp Laszlo Arena din Budapesta.

SURSA : AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *