ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Conferinta Gigi Becali anunta dovezi in premiera prin care arata ca DETINE PALMARESUL: „Sunt 100% patronul legal al Stelei!”

al-cui-e-palmaresul-stelei-gigi-becali-prezinta-dovezi-in-premiera-azi-la-14-00-intr-o-conferinta-de-presa_1

Gigi Becali sustine ca SC Fotbal Club Steaua Bucuresti este mostenitoarea de drept a palmaresului Stelei. In afara de sigla pe care a pierdut-o in Instanta, trofeele castigate in ultimii aproape 60 de ani se afla in vitrina clubului sau, iar armata nu are niciun drept asupra lor.

Becali: „Eu m-am tinut de cuvant!”

al-cui-e-palmaresul-stelei-gigi-becali-prezinta-dovezi-in-premiera-azi-la-14-00-intr-o-conferinta-de-presa

Gigi Becali a venit intr-o conferinta de presa organizata la Palatul din Aleea Alexandru cu statutul prin care a preluat Steaua din mainile Armatei si cu o caseta in care a fost inregistrata Adunarea Generala care a votat in unanimitate noul statut si schimbarea conducerii Stelei.

In startul conferintei, Gigi Becali a prezentat pasajele subliniate din statut care demonstreaza ca palmaresul se afla la el si nu la CSA Steaua. Mai mult, Becali a preluat si datoriile, reiese din documentele prezentate in fata presei:

„Ce este cel mai important, palmaresul? Sa luati de aproape, sa citeasca toata tara! Clubul FC Steaua Bucuresti preia in totalitate traditiile glorioase ale clubului Armatei! Mai este ceva la ei? Eu cred ca este clar ca palmaresul si traditia au fost preluate. Cum sa ramana la ei?”

„Emblema nu atrage dupa ea traditia si palmaresul. Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a vorbit decat despre emblema. Ei au cerut desfiintarea emblemei. ICCJ nu vorbeste despre alte lucruri, nu au cerut alte lucruri”

„In statut scrie ca se preia datoria de 900.000 de euro. Datoria eu am platit-o. Am luat de la licitatie toate datoriile pe care le avea de la Bancorex pentru tribuna oficiala. Eu m-am tinut de cuvant.”, a declarat Gigi Becali.

al-cui-e-palmaresul-stelei-gigi-becali-prezinta-dovezi-in-premiera-azi-la-14-00-intr-o-conferinta-de-presa_1

Becali a prezentat filmarea prin care a preluat Steaua

Alaturi de documente, Gigi Becali a venit si cu inregistrarea Adunarii Generale in care Steaua iesea de sub conducerea Armatei si intra sub patronat privat:

„Am filmarea in care si Boroi era vicepresedinte si toti cei de la Adunare au ridicat mana pentru aprobarea acestui statut!”

„Atunci s-a aprobat formarii ca societate comerciala pe actiuni FC Steaua Bucuresti in unanimitate de voturi. Dupa care in aceasta AG se voteaza cuvant cu cuvant aceasta tranzactie: FC Steaua Bucuresti SA si SC FC Steaua Bucuresti va prelua fara nicio alta formalitate locul din Divizia A”

„Astea toate s-au facut cu instanta judecatoreasca, cu judecatori! Nu le-am facut eu! Cu notar!”

„Acum vreau sa vedeti reaua credinta: CSA Steaua catre SC FC Steaua Bucuresti. Si ei zic asa: avand in vedere cele scrise mai sus si in virtutea bunelor relatii intre institutiile noastre va rog sa va adresati AFC Steaua pentru stingerea creantei. Se refera la datoriile preluate ca ei sa nu aiba niciun fel de probleme”, a mai spus patronul Stelei.

„Am dat 50 mil euro taxe in tara, ei imi zic: „Te-am pacalit, o sa te las si acum iti iau banii!””

Becali sustine ca a investit in baza sportiva din Ghencea ca sa o poata folosi. Acum Steaua joaca departe de Ghencea, dupa ce cele doua parti nu s-au mai inteles pentru o prelungire de contract:

„Am preluat datoria de 200.000 euro, am platit tribuna oficiala, am platit nocturna. Eu am facut alea pentru ca ei trebuiau sa predea baza catre folosinta. Eu am facut 3 milioane numai asfalt, pentru ca jucam in Champions League si imi era rusine. Am pus gazon, am facut teren sintetic de 800.000 euro, tabela de 800.000 de euro, toate lasate acolo. Am investit milioane de euro acolo. Am facut asta gandinu-ma ca o sa ma folosesc de ele. „Te-am pacalit, o sa te las si acum iti iau banii!”, au zis ei”

„Eu puteam sa ii dau in judecata cand m-au dat afara pentru ca eu am facut investitii. Eu am facut pe buna credinta, ei m-au dat afara. Au zis ca cine e Becali, ei sunt generali. Am acceptat, sunt mic, nu am treaba eu, iar ei au grad. Am acceptat. Acum vin si spun si eu: daca primariile fac stadioane, 30 de milioane, 20 de milioane… pentru ce le fac? Le fac ca sa joace fotbal pe ele, pentru public, pentru oameni. Eu vin, fac stadion, dau banii, investitii in el… iesi afara! E normal, credeti? Numai mie mi se intampla? La Dinamo nu e problema, la Rapid nu e problema. Numai mie! Am adus 150 de milioane bani din Europa fara sa vand nimic din patrimoniul Romaniei! Am bagat banii astia in circuitul economic al Romaniei. Eu am platit 50 de milioane de euro taxe in Romania! Eu, un singur om”

„Ma asteptam sa se ia niste hotarari de la niste oameni de stat, pe care nu ii avem. Din punct de vedere legal sunt 100% legal proprietar la Steaua. Nu am luat niciodata dobanda la banii cu care am imprumutat Steaua. Plateam taxe cand nu era lege, cand nu era ANAF”

sursa:sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *