ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Cheloo va fi cercetat în libertate sub control judiciar

imageResize

Cântărețul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ștefan, membru al trupei Paraziții, cunoscut sub numele de Cheloo, va fi cercetat în libertate sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de procurorii DIICOT de consum de droguri.

* Prahova: Percheziții la rapperul Cheloo, într-un dosar de trafic de cannabis (surse)

Cheloo a fost ridicat miercuri de procurori și dus la sediul DIICOT din Ploiești pentru audieri, după ce în locuința sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis.

După audiere, Cheloo a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. Alte șase persoane implicate în acest dosar au fost reținute de DIICOT.

Procurorii DIICOT — Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița au efectuat, miercuri, 10 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Prahova și Ialomița, în cadrul unei acțiuni vizând săvârșirea de către opt persoane a infracțiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Procurorii susțin că, începând cu anul 2015, suspecții s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul București, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza orașului Breaza și a localităților limitrofe.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost găsite diverse cantități de materie vegetală cu aspect de cannabis, semințe de cannabis, precum și ustensile pentru consum, ambalare și distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT — Serviciul Teritorial Ploiești au fost aduse 80 de persoane în vederea audierii.

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *