ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

actiuni socialeActualitate

Campanie de Paste “Sa ajutam un suflet necajit sa aiba un Paste fericit”

La finalul campaniei “Sa ajutam un suflet necajit sa aiba un Paste fericit ” ne bucurăm să vă anunțăm că am reușit ceea ce ne-am propus: să aducem zâmbete pe chipurile multor oameni care se luptă zilnic pentru supraviețuire!

Cu ajutorul oamenilor buni, generoși, care s-au implicat și au susținut Campania Binelui am putut să pregătim 3500 de pachete cu alimente de bază, dar și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei fiecare, astfel încât sărbătorile de Paște să le fie cu lumină și bucurie.

Pachetele au ajuns în casele a 1500 familii din 8 județe ale țării, mai precis în 32 de localități, cu ajutorul a sute de voluntari!

Campanie de Paste “Sa ajutam un suflet necajit sa aiba un Paste fericit”” a fost organizată de Asociatia Culturala Tonic Productions  in parteneriat cu sportivii din cluburile care activează sub umbrela ACTP , partenerii și toți prietenii ACTP din teritoriu , iar pe parcursul derulării acestei campanii ni s-au alăturat alte zeci de parteneri.

Faptul că prin gestul nostru, de a oferi acest ajutor de Paște, știm că am adus un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi, ne face să ne simțim împăcați sufletește iar acest lucru a fost posibil datorită oamenilor cu sufletul mare, care au înțeles că e important în viață să întindem o mână de ajutor celor mai puțin norocoși.

Asociatia Culturala Tonic Productions, în paralel cu Campania „Sa ajutam un suflet necajit sa aiba un Paste fericit”, au ajutat prin Campania „Împreună pentru Turcia” un număr de 243 de familii afectate de cutremurele din Siria si continuă să ajute sute de supraviețuitori ai cutremurelor devastatoare din Turcia încă din luna februarie a acestui an.

Ne înclinăm si mulțumim celor care au facut posibil ca dorințele să devină realitate!

Biroul de presă ACTP