ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Bucharest Christmas Market

piata_universitatii

Astazi 27.11.2015 echipa Radio X-Plosion Romania impreuna cu Asociatia Mic News reprezentata de catre domnul presedinte Mihai Caldararu a participat la deschiderea Bucharest Christmas Market .În acest an, peste 10.000 de beculețe împodobesc arcadele Târgului de Crăciun, 200 de instalații cu câte 100 de becuri decorează cele 60 de căsuțe amplasate în piață, iar bradul tradițional de Crăciun, înalt de 15 metri, va fi iluminat de nu mai puțin de 20.000 de beculețe. Deasupra pieței a fost amplasată o impresionantă plasa luminoasă, arată un comunicat al PMB. 

Aflat la cea de a patra ediție, Bucharest Christmas Market este deschis vizitatorilor timp de o lună, între orele 11.00 — 22.00. Comercianți din întreaga țară își așteaptă oaspeții în cele 60 de căsuțe, cu o gamă variată de produse: ceramică pictată, icoane, măști tradiționale, jucării din lemn, instrumente muzicale, bijuterii, decorațiuni și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, dulcețuri, miere și siropuri.
De asemenea, în zona gastronomică vor putea fi degustate preparate calde, pregătite cu atenție de gospodine pricepute, după rețete tradiționale transmise din generație în generație.
Totodată, unii dintre meșterii prezenți la eveniment vor confecționa în târg obiecte și podoabe, oferind publicului demonstrații prin care vor redescoperi frumusețea artei, tradițiilor și obiceiurilor populare românești. Cea mai frumoasă căsuță din târg va fi premiată anul acesta la Bucharest Christmas Market. Astfel, în perioada 18-22 decembrie bucureștenii vor putea alege prin vot, la fața locului, cel mai frumos decor, produsele preferate, dar și cea mai călduroasă servire, intrând astfel în cursa pentru premiile zilnice oferite de organizatori.
Ediția 2015 a Bucharest Christmas Market oferă și în acest an cadrul ideal pentru publicul iubitor de spectacole și concerte specifice sărbătorilor.
Casa lui Mos Craciun
Si in acest an, Mos Craciun va sosi in Piata Universitatii. Copiii isi pot lasa scrisorile cu dorinte si ganduri bune in cutia postala din casa Mosului.
In cadrul campaniei umanitare, ¬Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!”, vizitatorii targului sunt incurajati sa doneze carti si jucarii.
Între cei care vor urca pe scenă din Piața Universității în acest an se află: Bere Gratis, Iris și Cristi Minculescu, Phoenix, Fuego, Hara, Paula Seling, Firma, Coma, Moonlight Breakfast, Smiley, El Negro, Antonia, Holograf, Țapinarii, Trooper, Taxi, Mircea Vintilă, Emric Imre, Ducu Bertzi, Provincialii, Narcisa Suciu, Pepe, Proconsul, Delia, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Direcția 5, Loredana, Corul de copii Allegretto, Corul Divina Armonia, Corul Radio, Spirit Vienna Orchestra.
afis-ch-market-online-fara-parteneri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *