ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Blaga la DNA: Am declarat clar că nu am cunoștință despre nicio sponsorizare de 3 milioane euro / dolari de la Buzăianu

blaga

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat marți, la ieșirea de la DNA, că a declarat în fața procurorilor foarte clar că nu are cunoștință despre nicio sponsorizare de 3 milioane de euro sau dolari din partea lui Bogdan Buzăianu.

„Am fost citat în calitate de martor în dosarul pe care deja îl știți. Am declarat foarte clar că nu am cunoștință despre nicio sponsorizare de 3 milioane de euro sau dolari din partea domnului Buzăianu și că lucrurile acestea nu s-au discutat niciodată în partid, cel puțin în prezența mea”, a spus Blaga.

Referitor la întrebarea adresată de jurnaliști la intrare în DNA privind posibilitatea ca Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a CNI, să fi adus bani la PDL, Blaga a precizat că nu există nicio declarație a ei în acest sens. „Poate doamna Udrea. Nu există declarație a doamnei Topoliceanu că aș fi fost într-o cameră în care să fi fost adusă o geantă cu nu știu ce, nici măcar cu bani”, a precizat liderul PNL.

Cât privește faptul că numele său a fost invocat în legătură cu finanțarea ilegală pentru partide de către Gabriel Sandu, Dorin Cocoș, Darius Vâlcoc, Blaga a spus că a răspuns de fiecare dată că nu are nicio implicare. „Nu am nicio legătură de niciun fel cu afaceri ilegale sau sponsorizări ilegale de acest gen”, a subliniat Blaga.

sursa:Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *