ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Atletism: Mihaela Nunu și Simona Maxim au devenit sportivele CSM Craiova

max

Atletele Mihaela Nunu și Simona Maxim au devenit sportivele Clubului Sportiv Municipal Craiova, informează pagina de Facebook a grupării oltene.

Secția de atletism și-a lărgit lotul de sportive cu două atlete de calitate ale României, alergătoarele Mihaela Nunu și Simona Maxim. Ambele au urcat pe podiumul național de mai multe ori, dar au și distincții la nivel internațional sau participări la concursuri mondiale.

Mihaela Nunu, originară din Brașov, este o practicantă a probelor de 400 și 800 de metri, ea concurând ultima dată pentru CSA Steaua București și CSU Brașov, în dublă legitimare. Cele mai bune performanțe ale sportivei de 26 de ani sunt de 55,23 secunde în cursa de 400 de metri și 2:02.57 minute în proba de 800 de metri.

De cealaltă parte, Simona Maxim, legitimată ultima oară tot la CSA Steaua București, este o simpatizantă a probelor lungi. Ea este specializată în curse de 10.000 de metri, semimaraton și maraton, unde deține recorduri personale precum 34:40.79 min în proba de 10.000 de metri, 1:14:49 h la semimaraton și 2:37:07 h în cursa supremă a atletismului, maratonul.

Cele două sportive vor participa din această lună sub însemneleclubului din Craiova, directorul Mircea Călin având mare încredere în cele două atlete că vor aduce performanțe notabile pentru gruparea sa.

”Suntem bucuroși că am reușit să ne întărim lotul de atleți cu două sportive importante ale țării. Sunt sigur că am făcut o alegere bună prin legitimarea celor două și asta se va vedea în curând, la primele concursuri unde vor alerga pentru noi. Cu Mihaela Nunu vom creiona ușor o ștafetă foarte bună de 4×400 metri fete, alături de Adelina Pastor și Ștefania Sandu, dar mai suntem în căutări pentru o sportivă din primele locuri care să completeze acest tablou. Le urez mult succes ambelor noi sportive ale clubului și sper să lucrăm cât mai bine împreună pentru a produce performanță”, a declarat Mircea Călin.

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *