ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

Asociatia MicNews.ro impreuna cu Radio X-Plosion Romania a oferit cadouri de Craciun copiilor de la Scoala Profesionala nr 3, din Capitala

FILE0065

FILE0109

Peste 60 de copii de la Scoala Profesionala nr 3, din Capitala au primit cadouri de Craciun, constand in jucarii, dulciuri si fructe.

Asociatia MicNews.ro impreuna cu Radio X-Plosion Romania  au organizat o serbare de Craciun pentru copiii de la Scoala Profesionala nr 3, din Capitala . In cadrul serbarii „Impreuna pentru Craciun” cei peste 60 de copii au primit jucarii, dulciuri si fructe de la Mos Craciun si au cantat colinde.
Spectacolul de Craciun Serbarea a inceput cu un spectacol de colinde . Acesta a fost sustinut de copiii de la Scoala Profesionala nr 3, din Capitala In cadrul serbarii, Asociatia MicNews.ro a oferit cadouri de Craciun si altor 200 de copii defavorizati din Bucuresti, inclusi in diferite proiecte organizata de Asociatia MicNews.ro partenerilor nostrii echipa RADIO X-PLOSION, si SponsoriIor oficialii VITAL BLUE AQUA din Orasul Magurele, 7 DAYS, si ROMCO SRL. Alina Cojocaru , Directorul Executiv , a declarat: „Participand la acest eveniment, Mos Craciun si ajutoarele sale si-au propus sa aduca zambetul pe chipul copiilor aflati in suferinta , Copiii s-au bucurat sa-l vada pe Mos Craciun, care i-a vizitat si le-a oferit daruri chiar in cadrul scoalii.”

FILE0062

La organizarea serbarii au participat, alaturi de Asociatia MicNews.ro, Alina Cojocaru , Directorul Executiv, VITAL BLUE AQUA din Orasul Magurele, echipa RADIO X-PLOSION reprezentata de catre presedintele sau domnul Bucur Florian si doamna Lazar Ana .Domnul  Mihai Caldararu Presedintele organizatiei Mic News , a declarat ca „a fost o mare bucurie pentru noi ca am avut ocazia sa oferim acestor copii magia sarbatorilor de iarna si emotia Craciunului. Aceasta actiune este o continuare a numeroaselor proiecte sociale pe care le sustinem in mod constant.
DSC05816
DSC05852
DSC05810
DSC05796
 DSC05793

FILE0067FILE0098.JPG

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *