ASOCIATIA CULTURALA TONIC PRODUCTIONS

,, CÂND OAMENII NU POT ZAMBI, DĂRUIEȘTE-LE TU UN ZAMBET!”

Actualitate

ACTP a incheiat campania umanitară „AJUTA-MA SA AM PROPIUL MEU GHIOZDAN DE SCOALA”

Astazi cu putina intarziere cauzata de probleme aparute de la servarele nostre atat cel care gazduieste site-ul asociatiei cat si cel de ziar publicam cu scuzele de rigoare actiunea desfasurata de membri ACTP si voluntarii nostri.

Mai mulţi elevi ai școlii dinBucuresti, județul Prahova si Arges , au primit în data de 13 septembrie 2021unu numar de 246 de ghiozdane cu rechizite din partea echipei voluntarilor cat si a Staffu-lui ACTP. Proiectul, coordonat de catre domnul Bucur Florian presedintele Asociatiei Culturale Tonic Producions si vizează diminuarea fenomenului de abandon școlar.

Pe toată durata prezenței , voluntarii au fost însoţiţi de presedintele ACTP cat si intreg staff-ul nostru care a ajutat si vegheat la buna desfasurare a actiunii . Sponsorul principal al acțiunii caritabile a fost AGRII România.Multumim si celorlalti sponsori cum ar fii Alpin 57 ,Apa Muntenia ,Banca pentru Haine si celor care au dorit sa ramana anonimi.

În urma campaniei, domnul Florian Bucur presedinte ACTP la aceasta minunata acțiune ne-a transmis următoarele gânduri:

Astăzi, voluntarii ACTP au împărțit ghiozdane şi rechizite celor 246 de copii ce provin din medii sociale dificile, cu risc de abandon școlar ridicat. Nu este pentru prima dată când elevii s-au bucurat de vizita și sprijinul voluntarilor si echipei ACTP. În decursul acestui an, au mai fost împărțite cărți, alimente, dulciuri și jucării,tot acestor tinerii pe care ii avem in bazele noastre de date si carora incercam sa le facem zilele cat mai fericite .

Odată cu începerea anului școlar a debutat și colaborarea școlii cu instituțiile locale, iar clasa I, la care eu predau, s-a bucurat de cadourile primite din partea voluntarilor ACTP, a spus profesoara Nastase Minodora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *